divendres, 22 d’abril del 2011

BLOC I COMPE A CAN JALPI

COMPETICIO DE BLOC A CAN JALPI
Som dissabte i avui he de ser a casa d´  hora i per  evitar possibles problemes decideixo no marxar a fer el miku per Montserrat.
can jalpi
Dons resulta que dins el parc de Can Jalpi han col·locat un bloc de fibra i avui fan la inauguració fent una competició oberta per tothom,la intenció es anar a treure el cap i donar suport animant als competidors.
el bloc

Veig algunes cares conegudes i la fem petar una estoneta, per casualitat porto els peus de gat a la motxilla i deu euros a la cartera,suficients per pagar la inscripció..sóc un toi fàcil que i farem!!!
A primera hora  no hi ha molta gent tot i així em costa arrencar,soc tímid i que la gent et miri com ho fas fa que estigui una mica cohibit,però desprès d´ un parell de vies ja  m ´ ha passat i estic disfrutant com un xaval amb el bloc!!
un moment de la compe

Cada cop hi ha mes gent ,res a veure amb la primera hora i es veu  que aquest bloquerus son uns dormilegues i apuren fins tard!!!
un dels finalistes

Quan porto sis o set vies fetes encaro un petit desplom,faig  un mal moviment i  quedo penjat de dits ,concretament un de la ma dreta que decideix fer crak i dir que prou,m´ he fet mal i tot i que intento pensar que no ha sigut res no puc fer ni mica de força.
He plegat emprenya ,m´ho estava passant teta!!
aqui tenim el guanyador

Felicitar en Moisès i tots els seus companys i que tingui molta sort en aquest nou projecte que te per endavant.
en joan que va lluitar fins el final

M ´ he quedat fins a la tarda per veure la final i animar en Joan cunyat d´ en Bruno company dels xapautot,una abraçada per ell i la seva familia!!!
la Roser tambè s´ho va passar molt be

2 comentaris:

  1. bones parets d´atretzo,aixó no tè sulució,"la cabra tira al monte" LLuis entrena força i bé que jo aviat estare a punt per triscar i necesitaré un maxaca qu´estigui fort de braços

    ResponElimina