dilluns, 11 d’abril del 2011

SORTIDA AMB EL CENTRE PER MONTSERRAT

CAMINANT PER MONTSERRAT AMB EL CENTRE

Feia molt de temps que des de el grup de Muntanya teníem previst una sortida a Montserrat,però per culpa de factors externs mai s´ havia produït,bàsicament mandra .
Som una bona colla ,uns vintena aproximadament la ruta prevista la vam triar amb l´ Albert i es tracta d´ anar al Coll de porc i tornar per la cara nord d´ agulles,es una excursioneta molt xula,si voleu algun dia la tornarem a fer.
tota la colla,

Finalment el diumenge es el dia escollit, l ´ home del temps ens va dir que tranquils,però que no allarguéssim massa la sortida perquè per la tarda s´ esperaven pluges!
en didac,la ruth mes tropa


Sisplau que portin la guillotina a Tv3 i l´ estrenin amb els Molines i mini Molines ....a les set del mati queia una d´ aigua que semblava que tenia que caure el cel a sobre,com que ja estàvem de camí a Montserrat vam decidir continuar ,si mes no un esmorzar al Bar de l´ Anna queia segur!!
semblaque hi ha gana

Quan arribem al aparcament de can Massana no plou  i decidim sortir sense contemplacions i variant una mica el recorregut per evitar zones on pugem prendre mal per culpa de la pedra molla.
cal anar en conte,la roca esta mullada

Tot i passar per agulles no en veiem ni una,la boira s´ ha apuntat a la sortida i ens vigila des de el cel,no es fins al coll de porc que decideix marxar i ens deixa gaudir de la espectacular cara nord de Montserrat.

dos grans homes,els hi falla el tipu

la gent de Canet i Sant Pol un plaer!!

les tres Maries
Finalment el temps ens ha respectat i em passat un mati excel·lent amb molt bona companyia.
gran persona!!!
el conglomerat adobte formes molt estranyes

la closca que es veu de primer plar no teres a veure amb la morfologia de la zona
Esperem tornar-hi un altre dia i que l´ esperit del conglomerat montserratí hagi fet arrels al cor de tots els companys i companyes , que la emoció que sentim quan pasturem per Montserrat s´ encomani dins vostre .
aqui jo


1 comentari:

  1. Bona ruta montserratina, aquesta no l'he feta mai... aquí sí que et recolzo amb la guillotina pels meteoròlegs de TV3, últimament estan més peix...

    ResponElimina