diumenge, 22 de gener del 2012

LA CAMEL + L3 DE LA SLOWHAND

LA CAMEL + L3 DE LA SLOWHAND
Vaig  quedar ja fa un mes amb una xati per anar el dia 21 de gener a fer la Camel a Vilanova,ja vam fer un primer intent feia dies però per  culpa del fred i del fort vent que bufava van deixar-ho i enlloc de fer el tercer llarg vam decidir rapelar i tirar cap el bar.Com  que soc un cavaller li guardava la plaça ,tot i que hi havia gent interessats en comprar-la.
Però es clar degut a les fortes nevades caigudes al Pirineus aquest últims dies i que la neu es fantàstica per la practica del esport m’ha donat planton i ha decidit  posar-se les pells de foca a els peus de gat,desprès que els i deixes triar el dia  l’hora i no es presenten és quan  un mascle  ha de demostrar que som una espècie forta i no ens deixem influencia per l´ altre sexe. Així que dissabte al matí direcció la Roca dels Arcs.

tanta neu m ´he hagut de comprar una pala.....

Passo a buscar en Ricard a Mataró i ens trobem amb  tota la família d´ en Gerard al forn de pa d´ Artesa,agafem una mica de força a base de coques de recapte  i enfilem cap a Vilanova. El dia excel•lent,la temperatura genial,tot perfecte.


Arribem a peu de via i el primer llarg el fa en Gerard, la roca esta una mica sobada sobretot la part de d´ alt on cal anar una mica en conte quan encarem el sostret.

quina paret!!!!això es lo facil!!!!

L-2En Ricard li fot castanya gaudint de la tirada com un marrec,bon canto in llarg excel•lent  amb uns darrers metres de bavaresa  espectaculars.



Arribem al tercer llarg i tothom menys jo mira cap on segueix la via,en Ricard i en Gerard nomes miren amunt ,finalment uns diu:- que li fotem...!!!.ja no hi ha res a fer,ja estem liats,la ressenya marca que per aquell sostre passen dues vies nosaltres decidim tirar per la fàcil,un 6a,però fins que no portem uns deu metres no ens adonem que estem per la que marca 6b+.

molt bonic!!

sembla que la estigui portant a coll
L-3 via Slowhand:El sostre fa patxoca,es veu ben equipada i els cantells son espectacular,nomes cal anar fort de pila i posar-hi empenta,en Gerard ens fa una demostració un cop mes de com de mica en mica i sense perdre la compostura va guanyant metres fins ha superar el sostre,la tirada va perdent una mica de verticalitat,tot i que sembla que ja està fet les assegurances van desapareixent i aquelles bústies ja son un record ,aquí cal anar buscant les bones maneres i el saber col•locar-se be,una gran tirada. Aquesta tirada te uns quaranta metres i amb unes onze cintes varen ser suficients.

O de olè!

L-4.Ens plantem sense voler a l ´ últim llarg de la Camel, son cranat metres d´ anar superant ressalts on els parabols ens van marcant una mica el camí.

l´ultim llarg

tots tres

Una gran jornada amb un tercer llarg espectacular...de mica en mica aniré acabant la camel.
Avui son els tres tomps,hem anat a veneir....







6 comentaris:

  1. Lluís, has de vigilar més amb qui t'ajuntes!!! Molt d'anar a beneïr però com a bon catòlic hauríes d'escollir millor el bon camí!!!!!!jejeje.
    Apa salut!!!!!!

    ResponElimina
  2. !!!! Bones !!!!! Jo nomes puc dir,Ja t'está be,les pubilles no son tontes,u sento peró algu tu tenia de dir.
    La tria de la pubilla va ser encertada,neu per roca no tè discusió..... la millor neu del que portem d'any i els millors companys que pots trobar, i tambe ben plantats. QU'EN APRENGUIN.

    ResponElimina
  3. Les xatis venen amb nosaltres per ser guapos, rics i bons esquiadors.
    Els escaladors sou tots uns baratos!!!jajaja

    ResponElimina
  4. Aquí la xati: que se sàpiga que no teniem cap cita especial a la que hagi donat plantón... Com sempre trio i continuaré triant ón anar i que fer a l'últim moment, si cal, quan ja sàpiga totes les opcions... si va bé, bé, i si no, també...i pel que sembla dels comentaris (gràcies!!!), canviar neu per roca no té discussió (tenint en compte que la roca no s'en va i la neu si... )Apa! i ja AVISARÉ dels meus plans el divendres a la tarda...

    ResponElimina
  5. Ostres Lluis no saps com m'alegra llegir que tornes a gaudir fem esport, de fet aquet te molta duresa no pas fer btt es dur, ja que aquí tens que tindre tots als sentits i molta força a la mans..La Roser esta guapíssima..Petons

    ResponElimina
  6. Et deixaràs veure pel Pirineu???? A veure si fem una vieta junts per aquí, que tenim coseta per escollir!!!!
    Abraçades des de l'Alt Urgell...

    ResponElimina